مراحل عیب یابی سیستم هیدرولیکی: احتمالا شما هم به هنگام انجام کارهایتان به طور ناگهانی با مشکلات مربوط به سیستم های هیدرولیکی رو به رو شده اید، و روند کاری شما مختل شده است.
اگر دست به تشخیص مشکل و عیب یابی می خواهید بزنید، باید بدانید که این کار را باید طبق دستورالعمل ها و اصول اولیه
انجام دهید.
در این زمینه نکاتی وجود دارد که روند عیب یابی را برای شما سریع تر می کند و با استفاده از آن ها می توانید سریع به روتین
کاری خود برگردید.
در این مقاله از وبلاگ فارکو پنوماتیک به بررسی این نکات می پردازیم و مراحل عیب یابی سیستم هیدرولیکی را به شما
خواهیم گفت، در ادامه همراه ما باشید.
مراحل عیب یابی سیستم هیدرولیکی
ما مراحل عیب یابی سیستم هیدرولیکی را به پنج مرحله تقسیم کرده ایم، این مراحل عبارتند از:
۱-شناسایی عیب
اولین و مهم ترین قدم برای شناسایی مشکلات هیدرولیکی، شناسایی عیب سیستم است. اغلب مسائل هیدرولیکی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: حجم و فشار.
مشکل فشار سیستم هیدرولیکی به این موضوع مرتبط می شود که فشار برای کارکرد درست دستگاه موردنظر بالا نمی رود. به عنوان مثال برای پرس کاری یک ماشین با ۴۰۰۰ قطعه در هر اینچ مربع برای ماشین کاری قطعه یا فشرده سازی یک صفحه لازم باشد، اما فشار فقط ۳۰۰۰ Psi می رسد.
اگر عیب سیستم هیدرولیکی مربوط به سرعت باشد، به احتمال زیاد عیب از حجم آن است. این عیب نشان دهنده این است که یا پمپ روغن مورد نیاز را تحویل نمی دهد یا در قسمتی از سیستم نشتی وجود دارد.
محصولات فارکوپنوماتیک: خرید شیر برقی برنجی
به این نکته توجه داشته باشد مشکل سیستم هیدرولیکی لزوما علت آن نیست. به عنوان مثال ممکن است نشتی در نزدیکی پمپ روغن پیدا کنید و دلیل آن ممکن است نشتی یک پمپ هیدرولیکی باشد یا می تواند یک اتصال نادرست در پمپ باشد.
به هر حال تا متوجه نشوید مسئله از کجاست نمی توانید بگویید عیب آن چیست.
۲-جمع آوری دیتا
پس از اینکه عیب را شناسایی کردید، نوبت این است که به سراغ جمع کردن اطلاعات مورد نظر بروید. در اغلب اوقات وقتی با یک سیستم هیدرولیکی خراب رو به رو می شوید، برخی از اعمال قبلا انجام شده است.
این اعمال می توانند اعم از تعویض قطعات یا تنظیمات الکتریکی یا تنظیمات مربوط به فشار باشند. در هر حالتی اپراطور های دستگاه می توانند بهترین اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند. این اپراطور ها از عملکرد دستگاه و صدا اطلاع دارند.
۳-مرور شماتیک
بهترین کار به هنگام عیب یابی سیستم های هیدرولیکی، خواندن و ردیابی شماتیک هیدرولیکی است. شماتیک هیدرولیکی رابطه بین قطعات و اجزای مختلف یک سیستم هیدرولیکی را نشان می دهد. با دنبال کردن خط های مربوط به شماتیک می توانید مشکل را قبل از تغییر قسمت اول پیدا کنید.
۴-عیب یابی و تنظیمات سیستم
پس از اینکه عیب موردنظر شناسایی شد و اطلاعات مربوط به آن جمع آوری شد و برنامه را مرور کردید باید فشارهای سیستم و درست بودن کارایی آن ها را بررسی کنید. این عمل شامل دریچه های کاهش فشار، پمپ شیر تسکین دهنده و سایر شیرهای کنترل فشار در سیستم هیدرولیکی است.
همچنین باید مطمئن باشید که باتری ها با نیتروژن خشک از قبل شارژ شده باشند. در اغلب موارد می توان با تنظیم فشارها به حد مناسب، موضوع را به اتمام رساند.
بررسی در فارکوپنوماتیک: اتصالات پنوماتیک
پس از تنظیم فشارها باید بررسی دما در تمام سیستم هیدرولیکی را انجام دهید تا مشخص شود که هیچ نشتی بیش از حدی رخ نداده است. این کار را با دماسنج مادون قرمز باید انجام دهید.
۵-چک لیست قابل اطمینان تهیه کنید
پس از انجام تمامی مراحل باید یک چک لیست تهیه کنید که شامل موارد مختلفی باشد. این مراحل باید شامل تمیزی روغن، قرائت فشار و دما، وضعیت شیره ها و گیره ها، قرائت جریان در موتور الکتریکی و شرایط فیلتر و تنفس باشد.
به یاد داشته باشید که این بررسی ها باید به طور منظم انجام شود تا از توقف برنامه ریزی نشده جلوگیری شود.
کلام پایانی
در این مقاله از وبلاگ فارکو پنوماتیک به بررسی مراحل عیب یابی سیستم های هیدرولیکی و بیان اصول اولیه برای این کار پرداختیم و امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. شما مخاطبان عزیز می توانید برای دریافت سایر اطلاعات با ما در ارتباط باشید.