آسانسور های پنوماتیک در محل هایی که امکان نصب آسانسور وجود ندارد، مورد استفاده قرار می گیرد. برای بررسی ویژگی های آسانسور پنوماتیک و ۸ مزیت آن با ما همراه باشید.
آسانسور پنوماتیک یکی از انواع آسانسورهای کششی بوده که قدمت بیشتری نسبت به آسانسورهای هیدرولیکی دارد. این آسانسور با نام آسانسور بادی یا آسانسور خلع نیز شناخته می شود و از نیروی محرکه باد پنوماتیک برای جابجایی کابین دستگاه استفاده می کند. امروزه این آسانسور کاربرد های خاصی داشته که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
ویژگی های آسانسور پنوماتیک
آسانسور های پنوماتیک با توجه به ویژگی های آن مورد توجه کاربران قرار گرفته است. سرعت این آسانسورها ۶ متر بر ثانیه بوده و دارای کابین شیشه ای و حرکت عمودی است از برق ۲۴ ولت برای جا به جایی آسانسور استفاده می شود و با توجه به اینکه توسط نیروی باد جا به جا می شود، خطر بر گرفتگی وجود ندارد و می توان از طریق برق های تک فاز تغذیه کرد. جهت نصب این آسانسور نیازی به موتور خانه آسانسور نبود فقط نیاز به فضای در حدود یک متر مربع خواهد بود که برای حرکت در جهات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد آسانسور های پنوماتیک
آسانسور های پنوماتیک را می توانید در ساختمان های دو الی چهار طبقه یا خانه های دوبلکس، فروشگاه های چند طبقه نیز مورد استفاده قرار داد. با توجه به اینکه از بدنه شیشه ای طراحی می شود، می توانید دید ۳۶۰ درجه داشته باشید.
سرویس و نگه داری آسانسور
سرویس و نگهداری آسانسور پنوماتیک در افزایش عمر آسانسور تاثیر بسیاری دارد. این آسانسور نیاز به روغن کاری گریسکاری و روان کاری نبود و هزینه های سرویس کمتری دارد. هر پنج سال یکبار می توانید با رعایت اصول استفاده از آسانسور سرویس نمایید. در نظر داشته باشید این آسانسور بسیار دوست دار محیط زیست بوده و باعث کاهش هزینه های ساخت و استفاده خواهد شد. در نظر داشته باشید در زمان قطعی برق آسانسور به تدریج به طبقه همکف خواهد رسید.
تجهیزات اصلی ساخت آسانسور پنوماتیک
آسانسور های پنوماتیک دارای پنج جز اصلی بوده که از کابین استوانه ای شیشه ای با قالب آلومینیومی، پلتفرم متحرک، ریل، کابین آسانسور، ترمز های مکانیکی و توربین های بالای کابین دستگاه طراحی شده است. در این آسانسور ها نیازی به اتصال انواع قرقره و کابل وجود ندارد و با هزینه کمتری می توان از این دستگاه استفاده نمایید.
جهت خرید سیستم های پنوماتیکی و اطلاع از انواع تجهیزات بادی می توانید به فروشگاه سایت فارکو پنوماتیک مراجعه کرده و یا با کارشناسان فنی در مورد هزینه تجهیزات بادی تماس حاصل نمایید.
ابعاد و فضای مورد اشغال آسانسور
آسانسور های هیدرولیکی به صورت کششی بوده و فضای بیشتری جهت اشغال نیاز دارد و در ساختمان ها باید فضای بزرگتر همچنین چاه آسانسور متناسبی برای نصب آن داشته باشید. حذف چاه آسانسور یکی از ویژگی های این دستگاه بوده و از محفظه های شیشه ای برای زیبایی آن مورد استفاده قرار می گیرد. در نظر داشته باشید پروسه تولید طراحی و نصب این آسانسور آسان تر از آسانسور های هیدرولیکی بوده و با حذف گرگره و وضعیت معادل پیروزی نصب آن بین ۲ تا ۳ روز زمان می برد.
جا به جایی آسانسور در هنگام تعویض واحد مسکونی
در صورت تمایل می توانید آسانسور های پنوماتیکی را به صورت مستقل جدا کرده و در محل جدید خود نصب نمایید اما آسانسورهای کششی دارای ابعاد و اندازه های مشخصی بوده و در تمامی نکات قابل نصب استفاده نخواهد بود.
کاهش مصرف انرژی با نصب آسانسور پنوماتیکی
یکی دیگر از ویژگی های این دستگاه، صرفه جویی در مصرف برق و انرژی است. با توجه به اینکه این آسانسور ها با نیروی فشار هوا فعالیت می کند، پس هزینه به مراتب کمتری نسبت به آسانسور های هیدرولیکی دارد. آسانسور پنوماتیک در زمان اوج مصرف خود کمتر از ۵ کیلو وات انرژی مصرف کرده که باعث کاهش هزینه های آسانسور در منزل می شود. می توانید با نصب آسانسور، واحد های مسکونی و تجاری خود را چشم نواز و زیبا نمایید.
بحث امروز ما در مورد آسانسور پنوماتیک و ۸ مزیت آن بود و سعی کردیم به ویژگی ها و کاربرد ها سایر مزیت های آن اشاره نماییم. امیدواریم مطالب بررسی شده مورد توجه شما قرار گرفته باشد.